Om os

Vi er 2 “unge” drenge som har en glødende passion for det vi laver, nemlig akvarie fisk, vi har selv haft akvarier i stor stil over en længere år række. Vi har af flere årsager valgt at starte Akvarie Hobbyen op, en af de største grunde har nok været den fejlagtige og mangle fulde rådgivning man ofte får i butikker, da deres fokus for sjælden lægger på fiskene men på penge pungen.

Derfor har vi valgt at konkurrere på prisen men ikke mindst også på kvaliteten. Hos os får du den rådgivning du behøver, står du og mangler en helt speciel fisk så kontakt os endelig, vi vil forsøge og finde den til dig og du har prisen inden vi bestiller hos grossisten. Nogen gange tager det længere tid en andre gange og få lige præcis din fisk hjem, men vi gør vores bedste for at have din fisk hjemme inden for 14 dage – 3 uger, alt efter hvilken fisk du lige står og mangler.

Udstyr og akvarier er ikke noget vi forhandler har du besøgt os vil du vide hvorfor vi ikke har tingene på lager (vi har ikke meget plads og gøre med pt.) men hvis alt går som vi håber udvider vi butikken og alt i udstyr og akvarier vil du kunne finde hos os, men mangler du alligevel noget udstyr eller et akvarie og har brug for en pris fra os så tøv endelig ikke med at spørge. Vi kan sagtes bestille varerne hjem, også akvarier på specielle mål.
Akvarie_hobbyen_horsens