Vi gør det for dig

Er du erhvervs drivene eller privat og ønsker et akvarie men ikke har tiden eller muligheden for at passe og pleje det selv så lad os gøre det for dig, der findes flere løsninger på hvordan vi kan løse disse opgaver for dig.

 

DEN KOMPLETTE LØSNING.

Vi kommer med akvariet og alt i udstyr og opsætter dette for dig og når tiden er inde kommer vi med akvarie fisk og udsætter i dit akvarie. Du kan selv være med til og bestemme lige præcis hvilke fisk der skal udsættes i dit akvarie, vi kommer selvfølgelig med gode råd og vejledning om fiske sammensætning, du kan også lade valget være op til os.

Nu køre akvariet og alt du skal stå for er at foder fiskene en lille smule dagligt (foder kan vi også levere til lige præcis dine fisk). Vi kommer 2 gange om måneden og rengøre glasset inde og ude, bundsuger(hver 2 gang), Skifter vand, tester vandet og sørger for værdierne er som de skal være, rengøre filter(når dette er nødvendigt). Hvis behovet er større ind 2 gange om måneden kan dette også aftales.

 

SERVICE AFTALEN.

Du har måske allerede et akvarie i dit hjem eller din butik men mangler tid eller overskud til og passe det som det burde gøres, vi kommer 2 gange om måneden og rengøre glasset inde og ude, bundsuger (hver 2 gang), Skifter vand, tester vandet og sørger for værdierne er som de skal være, rengøre filter (når dette er nødvendigt). Hvis behovet er større ind 2 gange om måneden kan dette også aftales.

 

DIN LØSNING.

Skal du på ferie eller holder din virksomhed lukket (sommerferie eller andet). Så kan du fortælle os lige præcis dit behov og vi vil opfylde dette til perfektion.

 

DET DU SKAL STÅ FOR.

Alt du skal stå for er at vi har adgang til vand, og et afløb gerne et gulv afløb.

 

Ring til os for et uforpligtende tilbud

22700016
Kontakt@akvarie-hobbyen.dk